13 Haziran 2012 Çarşamba

Kahve Farklı Türleri



Eğer satın alınabilir kahve lezzetli farklı bazı denedim sonra, mükemmel bir kahve fincan bulmak kolaydır. Satın almak için orada seçenekleri akıllara durgunluk olduğu gibi bu ezici bir görev olabilir! Anahtar favori karışımı, kızartma, veya bölge bulmak ve daha sonra favori bulana kadar farklı markalar çalışmaktır. Bundan sonra bazı demlenmiş mutluluğu için bir fincan içecek kadar basit!

Kahve çalışıyor ve en sevdiğiniz tür bulma başlamak için harika bir yer, farklı kızartmalar ile başlamaktır. Hafif, orta ve koyu: Genellikle kızartmalar üç bölüme ayrılır. Kişisel damak bağlı olarak diğer üzerinden içmek için doğal olarak daha meyilli olabilir.

Işık kızartmalar rengi açık kahverengi, kızarmış olan tahıl tatlar ve keskin asidik sesleridir. Bu fasulye onlara neredeyse bir çay gibi lezzet veya karakter olduğu söylenir. Popüler ışık kızartmalar tarçın kızartmalar ve hafif sarışın kızartmalar yer alıyor.

Orta kızartmalar kahverengi derin bir renk olan ve sadece fasulye çatlak kadar kavrulur edilmiştir. Bu kavurma fasulye gerçek ve doğal özünü tatmak için idealdir. Bu aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri'nde en popüler roast olduğunu. Bu bakkal kahve için alışveriş yaparken çoğunlukla bulacaksınız budur.

Son olarak, sadece benim kişisel favori olmak olur karanlık kızartmalar, geliyor. Koyu kızartmalar rengi çok koyu, kimi siyah ve yağlı kadar kavrulur. Bu kızartmalar onlara çok buruk bir tat var ve fasulye asitlik doğada kapatılır. Koyu kızartmalar da espresso kullanılmaktadır için, bilinen ve espresso karışımları vardır. Eğer bir espresso tabanı ile bu özel kahve içecekler kaçırmayan birisi iseniz, o zaman koyu kavrulmuş fasulye içiyor.

Eğer tercih kahve ne kızartması ayırt sonra, belirli bir bölgeye çekilir bulabilirsiniz. Bir çok popüler kahve Hawaii tepelerinde kaynaklanır Kona kahve. Bu kahve çiçeksi ve büyük bir denge ile sağlam lezzet, toprak özellikleri, tanınır. Bir başka popüler kahve de "Kara Altın" olarak bilinen Jamaika Blue Mountain kahve vardır. Bu kahve Jamaika yetiştirilir ve dolgun tat, hafif asitlik ve yumuşak çikolata kaplama tanınır.

Mükemmel kızartma ve favori bölge bulduktan sonra, piyasada kahve farklı türleri deneyerek çok lezzetli bir deneyim olmalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder